The

SERVICE

BUsiness

Of het nu gaat over een diner voor 2 of over een banket voor 1000 personen, bij The Service bent u aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in catering op maat met alles erop en eraan. We verzorgen uw evenement of feest van A tot Z.

Welkom bij The Service

 

The Service is meer dan catering alleen. Wij zijn gepassioneerd door lekker eten en we weten hoe we de juiste sfeer creëren. Wij geven uw event meer cachet!

 

U kunt het zo gek of bescheiden maken, zoals als u zelf wilt. Wilt u een prijsbewust event of gaat u voor exclusiviteit? Bekijk onze realisaties en laat u inspireren. Wij beschikken over bijzonder ervaren koks die voor u culinaire hoogstandjes bereiden.

 

Een feest of event in uw eigen tuin, op een boot of in een depot? De keuze van de locatie en het concept van het evenement ligt helemaal bij u. Alles is mogelijk dankzij ons unieke maatwerk.

Johnny Crijns

Johnny Crijns

Business catering

Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring in business events, recepties, personeelsfeesten, openingen... Wij werken steeds een voorstel op maat uit en telkens vormen onze culinaire creaties de kern van het feestverhaal.  In al onze voorstellen houden we rekening met het aanbod van de seizoenen.

CONCEPTEN

Wenst u iets verrassends? IETS ExclusiefS? MOGEN WE U VERRASSEN MET ONZE CREATIEVE CATERINGCONCEPTEN voor uw event of feest? Samen met u zorgen we voor EEN uniek feest!