ONZE

LOCATIES

Zijn UNiek

U kan ons overal inzetten op een locatie naar keuze. Weet u nog niet waar uw feest of event moet doorgaan? Geen nood. Wat dacht van deze inspirerende locaties?

The Tree

Lier

The Tree heeft een modern, strak interieur, dat is uitgewerkt in duurzame houtsoorten die deze locatie een comfortabel, warm karakter geven. EeN SFEERVOLLE multifunctionele zaal.

SAN MARCO VILLAGE

SCHELLE

San Marco Village is een mooi overdekt marktplein, een replica van het San Marcoplein in

Venetië. Achter de geveltjes bevinden zich 8 themazalen. Een unieke locatie voor al uw

feesten van 2 tot 2000 personen.

The VIEW

SINT-NIKLAAS

The View is ingericht op de eerste verdieping van Wima in Sint-Niklaas. De naam spreekt voor zich want DEZE eventlocatie biedt een prachtig uitzicht op de Grote Markt. Feestzaal The View is 200m2 groot.

Autoworld

Brussel

Autoworld is de ideale locatie om een evenement te organiseren, groot of klein, intiem of prestigieus, overdag of ‘s avonds, met een diner of een walking buffet, of een leuke cocktail… Privé of bedrijfsevenementen, de lancering van een nieuw product of concept, een voorstelling van het jaarverslag, een seminarie…

't BAU-HUIS

Sint-Niklaas

't Bau-huis biedt ruimte voor tal van activiteiten: beurzen, bedrijfsfeesten, degustaties... Door hun opbouw lenen de verschillende zalen lenen zich uitstekend voor walking dinners, meetings, productvoorstellingen, conferenties en nog zo veel meer!

Proximus lounge

EVERE

De Proximus lounge is een recente, high-level evenementenlocatie voor events vanaf 100 tot maximum 600 personen. De zaal beschikt over een mooi en ruim terras, gezellig onthaal, grote lounge en prachtig auditorium.

UGC Cinema’s

MECHELEN

In UGC Cinema’s Mechelen ervaart u de cinema als een ware VIP. Geniet van de ultieme filmervaring, state-of-the-art beeld en geluid en bediening aan uw bioscoopzetel.

Festina Lente

ANTWERPEN

Festina Lente biedt plaats aan 225 personen (recepties, walking dinners, parties). Het schip omvat 2 grote open buitendekken en 2 gezellige en stijlvolle binnensalons met bar en dansvloer. Ook is Festina Lente (varend of niet varend) uiterst geschikt als seminarieruimte voor sales meetings, beurzen, roadshows en tentoonstellingen.

Ocean Diva

ANTWERPEN

De twee bijzondere varende evenementenlocaties van Ocean Diva vragen gewoon om creatieve ideeën. 75 tot 1.500 gasten genieten aan boord van deze onvergetelijke ervaring. Het overweldigende gevoel van ruimte op het water en de bereikbaarheid maken deze twee varende locaties uniek.

FLANDRIA

ANTWERPEN

De Flandria-vloot is de ideale locatie voor uw privéfeest, huwelijk of bedrijfsevent. Afhankelijk van de formule biedt ze plaats aan 200 personen. U kunt gezellig uitwaaien op het buitendek of lekker genieten van de sfeer en gezelligheid in het binnensalon.

Yacht Princess Claudia

ANTWERPEN

Wilt u met de familie of uw bedrijf een superdeluxe rondvaart op een groot, snelvarend jacht? Princess Claudia is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven om een superdag/-weekend te beleven.

EEN ORIGINELE TENT

ANTWERPEN

Wij zorgen ervoor dat uw feest of event in stijl kan doorgaan. Onze exclusieve tenten, vloeren, verlichting en accessoires zijn geschikt voor alle soorten openluchtevenementen. Wat dacht u van een prachtige spiegeltent, een nomadentent, of…

 

 

Contacteer ons

Heeft u een vraag? Contacteer ons via telefoon of mail. Wij helpen u graag vrijblijvend verder!