The

SERVICE

Particulier

Of het nu over een diner voor 2 of over een banket voor 1000 personen gaat, bij The Service bent u aan het juiste adres. The Service is ook meer dan catering alleen. Wij verzorgen uw event van A tot Z.

Welkom bij The Service

 

The Service is meer dan catering alleen. Wij zijn gepassioneerd door lekker eten en nog veel meer. Wij geven uw event meer pit!

 

Of het nu over een diner voor 10 of over een banket voor 1000 personen gaat, bij the service bent u aan het juiste adres.

 

Een feest of event in uw eigen tuin, op een boot of in een depot? De keuze van de locatie en het concept van het evenement liggen helemaal bij u. Alles is mogelijk dankzij ons unieke maatwerk.

Johnny Crijns

Johnny Crijns

Catering op uw maat

Wij kunnen bogen op jarenlange ervaring op business events, recepties, personeelsfeesten, openingen, ... Wij werken steeds een voorstel op maat voor u uit.  In al onze voorstellen houden we rekening met de seizoenen.

Puur genieten

U kan voor uw feest kiezen uit onze vaste formules of we werken voor u een voorstel op maat uit. We luisteren graag naar uw wensen en houden rekening met uw budget. Samen maken we er een topfeest van!